Europassi sosiaalisessa mediassa

Europassi löytyy myös sosiaalisesta mediasta. Pääosin englanninkieliset, koko Euroopalle yhteiset kanavat tarjoavat vinkkejä työnhakuun ja kansainvälistymiseen.

Facebook

Monipuolisesti tietoa työnhausta ja kansainvälistymisestä. Facebookissa julkaistaan päivittäin käytännön vinkkejä ja tietoiskuja työnhakuun ja työskentelyyn, sekä hyödyllistä tietoa opiskelusta ulkomailla, vieraista kielistä ja kieltenoppimisesta – sekä tietenkin neuvoja Europassin käytöstä.

Pinterest

Parhaat vinkit ja artikkelit samassa paikassa. Pinterest-palveluun on koottu monipuolisesti kiinnostavia ja hyödyllisiä artikkeleita ja käytännön neuvoja esimerkiksi työnhakuun, CV:n laatimiseen ja työ- ja harjoittelupaikkoihin ja työhaastatteluihin liittyen. Pinterestistä löydät myös paljon mielenkiintoista tietoa vieraisiin kieliin ja kansainvälisyyteen, elinikäiseen oppimiseen ja Euroopan Unioniin liittyen – sekä tietenkin paljon kauniita kuvia Euroopasta.

Twitter

Seuraa Europassia myös Twitterissä – ja osallistu keskusteluun!

Seuraa Europassia: jaossa paljon kiinnostavaa tietoa ja hyödyllisiä vinkkejä työnhausta, opinnoista ja kansainvälisyydestä.

Kommentit(0)

Lisää kommentti

Kommentointiohje

Julkaisemme lyhyitä, enintään noin 300 sanan pituisia kommentteja, joiden sisältö liittyy kirjoituksen aiheeseen. Kommentit tarkistetaan ennen julkaisua. Tarkistaminen ja julkaisu tapahtuu arkisin virka-aikana. Kommentit julkaistaan joko sellaisenaan tai jätetään julkaisematta, kommentteja ei muokata. Julkaisun jälkeen kommentit listautuvat kirjoituksen alle aikajärjestyksessä.

Julkaisemme asialliset kommentit, jotka eivät riko lakia eivätkä hyviä tapoja. Kommenteissa ei saa esimerkiksi:

  • esittää rasistisia tai asiattomia kommentteja
  • yllyttää väkivaltaan tai rikokseen
  • esittää laitonta tai loukkaavaa materiaalia
  • julkaista toisen yksityisyyttä koskevia tietoja
  • julkaista tekijänoikeuksin suojattua materiaalia
  • linkittää muualla verkossa aineistoon, joka ei tue keskustelun aihetta tai on muuten asiaton
  • markkinoida tai mainostaa
  • massapostittaa puheenvuoroja tai lausuntoja.

Ohjeiden vastaisia kommentteja ei julkaista. Sivuston ylläpidosta ja kommenttien tarkistuksesta vastaa Opetushallitus, europassi@oph.fi.

Nimi:  
Kommentti:  
Varmistus: Paljonko on kolme miinus kaksi?

Vastaus:  

Tällä kysymyksellä pyritään estämään lomakkeen automatisoitu käyttö.
Kommentti ilmestyy sivulle vasta hyväksynnän jälkeen.
Kommentin lähettäminen edellyttää selaimen evästeiden sallimisen. Evästeet voi sallia selaimen asetuksista.